Brže vašem klijentu

Background Image

Prodaja stanova iz snova – Jagljenica

“Kastrati Commerce” nudi  kupovinu stana vaših snova bez kamate i bez hipoteke: Uplatom od 30% u startu uštedi drugi deo otplate sa počekom do 3 godine.

Iskoristi ovi retku ponudu i profitiraj odmah!

049/994-994 049/300-625 049/500-706
Facebook: Kastrati  Commerce

E-mail: katrati17@hotmail.com 

Kastrati Commerce

Ne ju mundësojm blerje të banesës së ëndrrave tua pa kamatë dhe pa hipotekë.
Me pjesëmarrje të pageses prej vetëm 30% në start.Kurse pjesa tjetër me pritje deri në 3 vjet.

Shfrytzoni këtë ofertë të rallë dhe përfitoni sot!