Brže vašem klijentu

Background Image

FENETRE – Vrate/Prozori/Laminat/Kuhinje

Prodajemo vrate, prozore, laminat i kuhinje. 

Na miremi me Dyer, Dritare, Laminat,Kuzhina dhe  Shkall. 

Mob. +38344126098; +38344336782.

 

https://www.facebook.com/Fenetreprizren/

E-mail:  beniton029@gmail.com 

Adresa: Vesley Clark  48, (u blizini nekadašnjeg BenAf-a) Prizren