Brže vašem klijentu

Background Image

DECOR Prizren – Vrate i laminat 

Kompanija DECOR je specijalizovana firma za prodaju i montiranje vrata, laminata, parketa, tapeta i mnogo drugih artikala.  

Posjeduje: Sobna vrata, Blindirana vrata, Laminat, Parket, Krovne prozore, Krovne stepenice, Tapete i dr. 

Tel./Vib. +38344 268 547; +38344683575; +38349 268 547. 
FacebookDecor Prizren – Dyer dhe Laminat
Messanger: m.me/decorprizren
E-mail:   decor_prizren@hotmail.com
Web: www.decor-ks.com
Instagram : decorprizren
Adresa: Muharrem Hoxha, Arbana , Prizren  

DECOR Prizren – Dyer dhe Laminat 

Kompania DECOR është ndërmarrje e specializuar për shitjen dhe montimin dyerve , laminatit, parketit, tapetave , e shumë e shumë artikujve të tjerë. 
Produkte: Dyer te dhomave, Dyer te Blinduara, Laminat, Parket, Dritare Kulmi, Shkallë Tavani, Tapeta etj.