KAG Oil e cila operon me derivate, market dhe restaurant e pozicionuar tek hyrja/dalja autostrades Prizren Veri shpallë konkurs për vende të lira të punës.

 • Arkatare/sektoriste per market,
 • Sherbyes me derivate,
 • Kamarier/e
 • Shankist/Shankiste
 • Kuzhinier/e
 • Ndihmes kuzhinier/e, 

Kushtet e punes:

 • Kontrate e punes
 • 8 ore pune
 • Transporti i siguruar
 • Ushqimi i siguruar
 • Punetor i rregullt (i regjistruar ne ATK)
 • Page neto (me te gjitha shpenzimet e mbuluara)

Si të aplikoni?

Për të aplikuar për ndonjërën nga pozitat, ju duhet të paraqiteni personalisht tek pika jonë. Kandidatët duhet te jenë serioz, te pergjegjshëm dhe të ndershëm.

Leave a Reply