Takimet e Poetëve në Prizrenit: “Katedra e Mendjes së Lirë” paraqet shkrimtarin Petrit Palushi, i cili jeton dhe vepron në Kukës, Shqipëri Shkruan: Demir ReshitiPetrit Palushi është krijues krejt i veçantë që u shfaq në letrat shqipe pas viteve ‘90, i cili pos si romansier, herë pas here merret me publicistikë dhe eseistikë, njihet edhe…