Brže vašem klijentu

Background Image

Shitet shtëpia me 10 ari truall në Ulqin – 135.000 euro.

Shitet shtëpia në Ulqin në lagjën Xherane 2.
290 metër katrorë me trollin prej 10 ari.
Shtëpia posedon 8 dhoma, 5 banjo, asfalt deri te shtëpia, ujë, rrymë, kanalizm, klimë, inernet.
Ka pamje të bukurë ka qyteti dhe deti.
Çmimi 135.000 €.

Pronari nga Prizreni.
Informata në: +37744389039.