Brže vašem klijentu

Background Image

Shesim 2 banesa në tranzitin e ri

Shesim 2 banesa në tranzitin e ri, te bazeni Gold pool club Prizren (T/A ) me siprfaqe te ndryshme 117 m2 dhe 75.2 m2.
Për më shumë ju presim të na vizitoni ose na kontaktoni ne tel. +38344126098 .

Ju mendoni ne dot ta ralizojm. 

Facebook: Fenetre Prizren