Brže vašem klijentu

Background Image

Salon tepiha i zavesa “BARDHI” – Nova kolekcija

Përzgjedhje e madhe e perdeve dhe tepihëve  sallonin Bardhi“.
Veliki izbor zavesa i tepiha u salonu “Bardhi”.  

Mob. 044 11 32 54 ; 049 40 08 48.
https://www.facebook.com/Salloni-tepihave-dhe-perdeveBARDHI-700259953453104/ 

Adresa: Joni , Prizren
Nova kolekcija tepiha i zavesa: