Brže vašem klijentu

Background Image

Prodaje se porodična kuća i građevisko zemljište – Banja Vrdak (Ruma)

TOTALNI HIT NA TRŽIŠTU NEKRETNINA ‼️‼️

Kapitalna investicija na izuzetnoj lokaciji u Banji Vrdnik.
Na prodaju gradjevinsko zemljište 5000m2 sa porodičnom kućom od 135m2.

Te./Vib. +381 63 1844 386

Vlanik: Mirka Laćarca
Adresa: 117 22408 Vrdnik (Ruma), Srbija

This image has an empty alt attribute; its file name is Banja-5.jpg

Uz sam Nacionalni park Fruška gora, nedaleko od Rume, nalazi se Banja Vrdnik, mesto sa izuzetnom turističkom i ugostiteljskom ponudom ali i nepresušnim potencijalom ka ekspanziji. Banja je smeštena u izvanrednom prirodnom amfiteatru, okružena blagim potočnim dolinama, obraslim bujnom i raznolikom vegetacijom. Pruža izvanredne mogućnosti za lečenje, odmor i relaksaciju.
Za Vrdnik su posebno značajne termomineralne vode, pa se izdvaja izvor kisele i izvor termalne vode. Voda je klasifikovana kao natrijum-magnezijum-hidrokarbonatno-sulfidna homeoterma. Temperatura vode je 32,8 °C i uspešno se primenjuje kod lečenja reumatizma, za postoperativnu rehabilitaciju i drugo.
Gradjevinsko zemljište, iz ponude, se nalazi u jugoistočnom delu Vrdnika, na bregu sa kojeg se pruža izuzetan pogled na kompletno mesto, Etno naselje i dobar deo Nacionalnog parka, skoro celu južnu stranu planine. Kako je lokacija placa na uzvišenju ne postoje problemi sa podvodnim tlom kao ni sa zadržavanjem atsmosferskih voda.

Postoji asfaltni put kojim je zemljište povezano sa centrom i dalje sa banjskim kompleksom, hotelom Termal i hotelom Premier akva, koji su udaljeni svega kilometar od naše lokacije.
Zemljište ima svu potrebnu dokumentaciju kao i stambeni objekat koji je uredno uknjižen, legalizovan i vlasništvo je 1/1, bez ikakvih zabrana ili tereta. Urađena je kompletna strujna i vodovodna mreža pošto je objekat pored stanovanja korišten i za izdavanje u turistickoj ponudi Vrdnika.
Takodje napominjemo da je kuća sagradjena pre 10 godina tj. da je u pitanju novija, kvalitetnija gradnja. Pored svih pogodnosti koje gradjevinsko zemljište nudi tu je jos jedan neverovatan benefit za ozbiljne investitore što ovoj ponudi dodatno daje na vrednosti!
To je mogućnost proširenja, prava preče kupovine ili iznajmljivanja na 99 godina državnog zemljišta odlične konfiguracije, pašnjaka veličine do 5 hektara koji se graniči sa placem. Tada kao celina zemljiste može poslužiti za gradnju gerontološkog centra, etno sela, ergele, čitavog naselja, hotelskog kompleksa i još dosta toga u zavisnosti od ideja novih vlasnika.
Stambeni objekat 135m2
Površina placa: 5000m2