Brže vašem klijentu

Background Image

Kastrati Commerce: blerje e banesës së ëndrrave tua.

Kastrati Commerce / Dardani (Jaglenicë), Prizren

Ne ju mundësojm blerje të banesës së ëndrrave tua pa kamatë dhe pa hipotekë.
Me pjesëmarrje të pageses prej vetëm 30% në start.Kurse pjesa tjetër me pritje deri në 3 vjet.

Shfrytzoni këtë ofertë të rallë dhe përfitoni sot!

049/994-994 049/300-625 049/500-706
Facebook: Kastrati  Commerce

E-mail: katrati17@hotmail.com