Brže vašem klijentu

Background Image

Hotel & Restaurant Bellevue

Hotel & Restaurant Bellevue posjeduje: 

  • Banket salu sa 150 mjesta za svadbe i veselja; 
  • Restoran sa svim vrstama specijaliteta sa skare; 
  • Hotelske sobe; 
  • Bazen.

mob. 044 938 154; 045 94 1136.  

Hotel & Restaurant Bellevue ofronë: 

  • Sallonin për dasma dhe ahengje  me 15 ulëse. 
  • Restaurant me të gjitha llojet e skarës. 
  • Hotel me dhoma fjetje.
  • Pishinë. 

Facebook: Hotel & Restaurant Bellevue

Adresa: Ljubižda u blizini Škole sa kompetencijama/Lubizhdë në afërsi të Shkollës me kompetenca.