Brže vašem klijentu

Background Image

Fizioterapeutska ordinacija Fiziomed 

Našim 11- sto godišnjim iskustvom i profesionalnim sastavom nudimo vam savremene fiziotarapeutske usluge.

Pružamo rehabilitacione usluge  sledećim metodama:
Fangoterapija; Kineziterapija Eletro terapija; Laseroterapia; Senoterapija ; Fototerapija; Krioterapija; Termoterapija; Manuelna terapija (masaža);Trakcija vrata i kičme; Električna simulacija refleksnih zona stopala i mnogo drugih rehabilitacionih usluga.

Očekujemo vas pružajući besplatne konsultacije. 
Naš moto je : “Samopouzdanje raste sa fizičkim zdravljem” 

Facebook: Ordinanca fizioterapeutike Fiziomed 
Instagram: fizio_med
Site: www.fiziomed.com
Radno vreme: 08:00-20:00 h

Mob./ Vib. +383 44 366 009
Terzi Mahala Kadri Nesho Prizren 20000 

Ordinanca fizioterapeutike Fiziomed

Me përvojë pune 11 vjecare dhe staf profesional me aparatura moderne ju ofron shërbime bashkëkohore fizioterapeutike.

Duke ju ofruar rehabilitim të mirëfillitë nga patologjitë prej më të ndryshmeve me metoda si:

Fangoterapi; Kineziterapi; Elektroterapi; Laseroterapi; Sonoterapi; Fototerapi; Krioterapi; Termoterapi; Terapi manuale ( masazhë); Trakcion i qafes dhe kryqëzave; Stimulim elektrik i zonave refleksive të shputave si dhe shume sherbime te tjera rehabilituese.

Ne ju mirëpresim duke ju ofruar konsulta falas.
Me moton “Shëndeti fizik, vetëbesimi i lartë”

Me metodat e lartëpermendura behet rehabilitimi dhe mjekimi i patologjive si: spondiloza e qafës dhe shpinës, artroza e gjunjeve dhe e kërdhokullave, skolioza, kifoza, pleksusi brahial, tortikolisi tek foshnjat, lendimet sportive, lendimet postraumatike, hemipareza, parapareza, kontrakturat e nyjeve, anomalit e lindura dhe te fituara.
Orari i punës: 08:00-20:00