Brže vašem klijentu

Background Image

Logopede Aida Zećirović / Terapia e gjuhës dhe të folurit

Logopede Aida Zećirović / Terapia e gjuhës dhe të folurit +383 49 195 269Adresa: Ordinanca stomatologjike Family Dent, përball Adriano caffe, Reqan , Prizren Logopedi merret me parandalimin, diagnostifikimin dhe trajtimin e të gjitha çrregullimeve të të folurit, zërit, gjuhës, gëlltitjes, dëgjimit, leximit, shkrimit dhe çrregullimet e...

Read More

Konkurs pune: Domino Ceramica Prizren

Domino Ceramica Prizren Shpall konkurs per 2 vende te lira pune: 1. Duhet te kene patent shofer 2. Te kene aftesi te mira komunikuese me kliente 3. Ta njohin gjuhen shqipe dhe ate boshnjake Te interesuarit te lajmerohen ne lokalin tone "Domino Ceramica" qe gjindet perball Etc-Elkos. ...

Read More

Shesim 2 banesa në tranzitin e ri

Shesim 2 banesa në tranzitin e ri, te bazeni Gold pool club Prizren (T/A ) me siprfaqe te ndryshme 117 m2 dhe 75.2 m2. Për më shumë ju presim të na vizitoni ose na kontaktoni ne tel. +38344126098 . Ju mendoni ne dot ta ralizojm.  Facebook: Fenetre Prizren [gallery...

Read More