Brže vašem klijentu

Background Image

Shesim 2 banesa në tranzitin e ri

Shesim 2 banesa në tranzitin e ri, te bazeni Gold pool club Prizren (T/A ) me siprfaqe te ndryshme 117 m2 dhe 75.2 m2. Për më shumë ju presim të na vizitoni ose na kontaktoni ne tel. +38344126098 . Ju mendoni ne dot ta ralizojm.  Facebook: Fenetre Prizren [gallery...

Read More

Kastrati Commerce: blerje e banesës së ëndrrave tua.

Kastrati Commerce / Dardani (Jaglenicë), Prizren Ne ju mundësojm blerje të banesës së ëndrrave tua pa kamatë dhe pa hipotekë. Me pjesëmarrje të pageses prej vetëm 30% në start.Kurse pjesa tjetër me pritje deri në 3 vjet. Shfrytzoni këtë ofertë të rallë dhe përfitoni sot! 049/994-994 049/300-625 049/500-706 Facebook: Kastrati  Commerce E-mail: katrati17@hotmail.com  [gallery size="medium"...

Read More

PALMA pelet 100% druri

PALMA pelet - Prodhim vendor  100% druri. Lokacioni i shitjes: rr. Edit Durhan 213 A (ish Durmish Aslani) Afër Qylanit, Prizren Tel. Viber/Whats App 045504 438; 043566065   [gallery columns="2" size="medium" ids="5501,5502,5500,5503"]...

Read More